Andrei Stefan, Andrei Stupu, Amalia Enache - Asociatia Fabrica de Fapte Bune

#puneinimă și fii Mos Crăciun Galantom alături de noi! Construim o casă pentru Alexandra și cei 6 pitici

940 RON Donatii stranse
9.4% Complete
10,000 RON Target
8 Donatii

 

GivingTuesday este o mișcare globală, adoptată de peste 150 de țări, care încurajează implicarea socială și faptele bune. Sărbătorim împreună generozitatea prin a-i susține pe cei care au nevoie de ajutor, iar povestea Alexandrei ne-a impresionat profund.

Alexandra a avut o viață foarte grea, fiind victima unui abuz domestic. Soțul ei era alcoolic și violent, fapt ce a determinat-o să plece împreună cu cei șase copii pe care îi are (cu vârste cuprinse între 5-12 ani), într-un loc unde își pot continua viața în liniște. Au ajuns să trăiască într-o casă din chirpici, fără fundație, cu doar două camere abia locuibile și cu pereți crăpați prin care se infiltrează apa.

De aceea, noi (Amalia Enache, Andrei Ștefan și Andrei Stupu), ambasadori Giving Tuesday România 2019, am decis să ne alăturăm proiectului inițiat de Eli Neicuț, acela de a construi familiei o casă trainică, cu fundație, în care să poată trăi în siguranță.

Cu ajutorul vostru, s-a demarat construcția, într-un loc unde acum trei luni nu era nimic. S-au ridicat pereții casei, iar inima lor s-a umplut de bucurie, pe măsură ce locuința lor prindea contur! Urmează acoperișul, ușile, ferestrele, instalațiile sanitare, termice și finisajele interioare. Împreună putem face ca povestea Alexandrei și a celor șase copii să fie una cu final fericit!

Cuvântul „ÎMPREUNĂ” are o putere fantastică! #puneinimă alături de noi! Orice ajutor este binevenit.

Urmărește întreaga poveste aici: https://youtu.be/N0NpwbkJbG8


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Fabrica de Fapte Bune

Asociatia Fabrica de Fapte bune este o organizație neguvernamentală independentă, care are misiunea  pur si simplu sa faca lumea un loc mai bun. Obiectivul nostru este de a ajuta oamenii , animalele si mediul inconjurator, de a sprijini dezvoltarea societatii si de a atrage si implica cat mai multi voluntari care vor sa ajute sau care au o cauza si nu stiu cum sa o materializeze.

CASAFacemBine - O căsuță pentru Alexandra și cei 6 pitici

Scopul acestui proiect este să construim o casă pentru Alexandra și cei 6 copii ai ei care locuiesc intr-o locuinta improprie.

8 Donatii

O casuta cu prispa....

150 RON
Succes
04 Dec 2019

Anonymous

30 RON
Sper din inimă să reușiți să strângeți banii necesari.
03 Dec 2019

Anonymous

30 RON
03 Dec 2019

Anonymous

50 RON
03 Dec 2019

Eva

50 RON
03 Dec 2019
Mulțumesc!
03 Dec 2019

Pentru Alexandra și cei șase copii

300 RON
Doamne ajuta!
30 Nov 2019
30 Nov 2019