Ani de liceu

Status: Fundraising

Prin proiectul Ani de liceu, sustinem copiii fara posibilitati financiare atat din mediul rural, cat si din cel urban,ca sa isi continue studiile la liceu.

Suma:

1,810 RON

Galantomi:

1

Donatii:

18

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Prin proiectul Ani de liceu, sustinem copiii fara posibilitati financiare atat din mediul rural, cat si din cel urban,ca sa isi continue studiile la liceu.

Beneficiarii acestui proiect sunt absolventi de gimnaziu,cu rezultate scolare medii si bune, care au luat examenul de capacitate si sunt motivati sa isi continue studiile, dar nu au parte de sustinere financiara. Sustine si elevii care si-au continuat studiile, dar care risca sa abandoneze pe parcursul liceului din cauza problemelor financiare. 

Participantii la proiect sunt alesi in functie de:

- Istoricul performantelor scolare
- Angajamentul scris al parintilor de a-si incuraja si sprijini copiii sa isi continue studiile
- Motivatia elevilor de a-si continua studiile
- Evaluarea sociala a familiei

Ce obiective avem pentru acest proiect?

Princpalul obiectiv este sa descoperim si sa ajutam cat mai multi elevi cu rezultate foarte bune la invatamant si cu dorinta puternica de continuare a studiilor, dar care se afla in imposibilitate financiara. Ne propunem sa-i sustinem pe intregul parcurs al studiilor, pana la absolvirea liceului.

Obiectivul final al acestui proiect este de a duce acesti copii pana pe bancile facultatilor!

Cum ajutam?

Pentru a evita riscul ca beneficiarii sa foloseasca banii in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinati sau sa fie deposedati de terte persoane, beneficiile vor fi oferite sub forma de bunuri sau servicii achitate de Asociatia Fabrica de Fapte Bune:

- Masa şi cazare (internat, familii gazda)
- Transport zilnic sau sapamanal
- Rechizite si manuale
- Pregatiri la anumite materii
- Sprijin pentru a putea participa la concursurile scolare
- Sprijin financiar pentru activitatile de tip Scoala altfel
- Echipamente si alte materiale informative ce pot sprijini copiii cu inclinatii deosebite
- Imbracaminte si incaltaminte
- Activitati de dezvoltare personala: excursii, vizite la muzee, teatru sau cinema
- Medicamente.

Bugetul necesar pentru sustinerea unui copil este de 4800 de lei, din care 85% va fi directionat catre costurile pachetului de beneficii iar 15% catre cheltuielile administrative si de promovare a acestui program.

In prezent in program sunt 6 elevi de liceu. Pentru anul scolar 2018-2019 bugetul este acoperit. Avem nevoie de sprijinul tau pentru a reusi sa strangem fondurile pentru anul scolar 2019-2020, pentru 5 dintre cei 6 beneficiari, unul dintre ei urmand sa mearga anul viitor la facultate.

Doneaza orice suma pentru a ajuta copiii sa continue scoala.